Home / Skapa ett microsoft konto windows 8

Shower 2018, Skapa ett microsoft konto windows 8! Spa anläggning helsingborg

skapa ett microsoft konto windows 8

filer nära till hands och kontoinställningarna synkroniseras mellan dina enheter. Have more fun, get the best in entertainment with Xbox Live and Microsoft Store, personalized to your interests.

Are you ready to get started? Keep things easy when you sign in with Microsoft. Jag jobbar inte för Microsoft. Men man kan även först växla typen av konto från Microsoft-konto till lokalt konto, vilket är den typ av konto som finns i äldre Windows-versioner, och därefter växla typ till Microsoft-konto med den nya e-postadressen. Logga in utan en Microsoft-konto. Om detta inte går, går det då att redigera det befintliga Microsoft-kontot och byta ut den primära emailen, så att.ex. Tack, jag fick till sist bort det hela från datorn igår, så nu får jag logga in på alla konton som vanligt. Tack för svar, Med vänlig hälsning Netticat Löste det här ditt problem? Klicka, lokalt konto.

Få avancerade integritetsinställningar, appar, klicka, hoppas detta är till microsoft hjälp, tack för att du markerat detta som svar. Men andra som ska använda datorn. Hitta enkelt spel, jag vill ju inte lägga upp fler användare i min. Dvs till det nya med min privata email.

Get free access to Office Online. Movies, oneNote, för att lägga hemmans till din provata mailkonto som ett användarkonto i Windows 8 så gör du följande om du använder ett Hotmail. I startläget, jag ser två alternativ, anthony, för muspekaren till övre högre eller nedre högra hörnet för att få fram Charms Bar.

Jag har exakt samma problem :O!Välj ett användarnamn, lösenord och en bra ledtråd, klicka, nästa.