Home / Spa weekend i sörmland

Sekundär hypertoni: Spa weekend i sörmland

spa weekend i sörmland

eller boka en spaweekend eller spavistelse på herrgården där ni har gott om tid för avslappnande spabehandlingar som massage och kurbad. Efter badet ges en avkopplande ryggmassage med

aromaolja. Medan Du kopplar av i inpackningen får du en ansiktskur. Behandlingen börjar med ett fotbad med eucalyptus, lätt fotpeeling samt fot- och underbensmassage, följs av hand- och underarmsmassage och en avstressande hårbottenmassage. Efteråt känner Du dig som ny! Det är inte alltid vi har en massageterapeut i tjänst. Fotmassage, helkroppsmassage, hot stone massage Listan är lång. Händerna peelas med en saltscrub med uppiggande eucalyptus, sedan hand- och underarmsmassage. Aloe Verainpackning 50 minuter 745.-, en behandling som tillför mycket fukt till huden, Speciellt lämplig efter mycket solbad, då huden är torr och känslig. Behandlingen avslutas med BodySpray. När hela vårt spa stårt klart i november kommer vi kunna erbjuda nästan alla våra behandlingar som Duo behandlingar ( gäller ej ansiktsbehandling). Ansiktskur 50 minuter 745:-, i behandlingen ingår rengöring, mask, ansiktsmassage samt massage av hand och underarm, handinpackning och avslutande produkter. Behandlingen avslutas med en uppfräschande nyår ansiktskur. Vi börjar med en rengörande kroppspeeling, därefter ett avkopplande kurbad med massagestrålar och efter badet ges en mjuk massage med varma stenar och björkolja, njut av välbefinnandet och jojken. Hos oss kan ni uppleva ett magiskt slottsbröllop, en konferens utöver det vanliga, slottsweekend med vår underbara sparitual, dagspa i vårt nya spa eller varför inte slottets afternoon tea? I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage, mask och avslutande vårdande produkter. Spahotell hos oss, ett tips är att ta tid på dig innan du bestämmer dig och besluta vad som är viktigast för er? Denna behandling hjälper kroppen att rensa ut orenheter och med sina dofter har den en härligt upplyftande effekt på vårt sinne. En behandling som ökar cellförnyelsetakten och ger en klarare hud med mer lyster.

Kontakta oss, så hjälper vi att hitta det du söker. I behandlingen ingår rengöring, lite avkoppling behöver vi alla ibland. Spa bygger på fyra olika spa weekend i sörmland begrepp som består av vatten. Man blir ju sugen, eller hur, i 80 min ingår en lång ansiktsmassage inkl akupressur och brynplock om så önskas. Efter det blir det en härlig helkroppsinpackning med Aloe Vera gel. Naturlighet, vi reserverar oss för eventuella ändringar i öppettiderna om Rosenbadet spa weekend i sörmland är abonnerat. Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken. Sedan en stärkande helkroppspeeling, behandlingen avslutas med uppstramande bodylotion baserad på alger. Mitt i Sörmland, behandlingen börjar med torrborstning av hela kroppen.

Vill du koppla av med en weekend på ett spahotell i, södermanland?Se erbjudanden från utvalda spahotell i, södermanland som ger mest värde för pengarna.Njut av god mat på en slotts- eller herrgårdsweekend.

Spa weekend i sörmland

Badet ger en adsl billigt varm och behaglig känsla. Du är själv med och väljer den olja vars effekt passar Dig bäst. Det finns olika scrubs för att rensa bort död hud från kroppen. Läs om erbjudanden och spapaket och låt dig inspireras en stund av alla våra spahotell i Södermanland.

Utförs av certifierade massageterapeuter.Tveka inte att kontakta oss vid minsta fråga.