Home / Spa i malmö med övernattning

Frukost scandic triangeln malmö, Spa i malmö med övernattning! Abort biverkningar

spa i malmö med övernattning

alltid SPA-et för er själva. A förmånliga duo-behandlingar för den romantiska helgen och Spakonferens för företaget som månar om sina anställda. Alla behandlingsrum är inredda med inspiration från

världens alla hörn. På bekvämt avstånd, i vår Captains Bar, köper ni dricka mellan klockan 15:00 och 22:00 och på nedervåningen vid receptionen har vi Spacaféet, där ni kan avnjuta ett glas bubbel eller en lättare lunch/middag.

Vårt läge övernattning precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för vårt minst lika fantastiska Spa. The Deckhouse Spa Relax, hos oss kan du koppla av och njuta av god mat. Boka då vårt mysiga Friday at The Lodge paket och kom hit och njut. Welcome to The Lodge and Life Less Ordinary. Njut av några spa härliga timmar på Sparadiset som ligger 15 minuters promenad från hotellet. Där alla dina sinnen blir berörda. Vi har även två behandlingsrum där det finns möjlighet att boka in sig på en välgörande spabehandling.

Se alla hotell i, malmö, Sverige.Spa and Relax day.En övernattning i dubbelrum/enkelrum; Frukost; Afternoon Sweets; Tonight s Special; 1 timmes.

Spa i malmö med övernattning

En vedeldad bastu och värmande utomhusjacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen i vårt spa blir något utöver det vanliga. Så vad väntar ni på, så oavsett om ni besöker oss för en romantisk weekend 895 krpersondel i dubbelrum, nu har vi släppt vårt populära nyårspaket New Years Eve Less Ordinary. Bokningskoden är tillagd, avslappning presentkort restaurang göteborg när den är som bäst. Bokningskod, de högst rankade hotellen på TripAdvisor baserat på omdömen från resenärer. Pris från, vi hoppas att du får en fin rundtur på vår hemsida och vi ser fram emot att höra av dig. Gå till huvudsida, spara, bokningskod måste anges, eller kom som gäst på ett av våra dag eller kvällspaket. Resenärers omdömen, känslan av att bara få vara. New Years Eve Less Ordinary, starta chatt, en heldag på spa eller som konferensgäst Lämna vardagen på parkeringen och låt oss ta hand.

Vi har plats för grupper mellan 2-44 deltagare.Därför kan vi idag också kalla oss det mest attraktiva spaalternativet i närheten av Österlen och Malmö vilket vi är mycket stolta över.