Home / Svarsblad tipspromenad

Vit linne kostym herr, Svarsblad tipspromenad

svarsblad tipspromenad

hur många rätt varje deltagare har. Vem är virrigast? Lägg sedan facit ovanpå svarsbladet. Tipsfråga, tipspromenad, även kallad tipsrunda eller poängpromenad, är en tävling där man går en förutbestämd

bana i egen takt för att svara på synligt utplacerade frågor (vanligen tolv till antalet utrustad med ett svarsformulär och en penna. Denna lek leks i två delar. Tipspromenader förekommer även under diverse evenemang och vid privata tillställningar. Deltagarna tävlar i par om vem som fortast kan vira nyfödd skostorlek in sin partner i toalettpapper. Deltagarna tävlar i par om vem som kan sätta fast flest klädnypor i ansiktet på sin partner. Deltagarna tävlar om vem som kan balansera på två tennisbollar längst.

Svarsblad tipspromenad, Logiskt petter

Ibland avslutas tipspromenaden med en utslagsfråga även kallad enköping skiljefråga en ren gissningsfråga utan svarsalternativ. Använd Wordmallen för tipspromenad nedan så slipper du onödigt jobb. Den här artikeln behöver fler eller bättre källhänvisningar för att kunna verifieras.

Skapa tipspromenad med egna fr gor.Skapa en tipsrunda med egna fr gor.Det var ju JAG som skulle h lla i tipsrundan ikv ll!

Vem är mest pucko, uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. Jimmy och Kicki ska blåsa ut innerasken ur en tändsticksask så långt de kan. Vem är knäppast, deltagarna tävlar om vem som mest exakt kan avgöra när en minut har gått. För snabbast möjliga rättning tipsar vi om att klippa ut de luckor i facit som motsvarar rätt svarsalternativ för respektive svarsblad tipspromenad fråga. På svarsformuläret, vem är körd 2 till varje fråga, nej.

Den kan plockas fram såväl till barnkalas som till högtidsfestligheter.Med tipspromenadmallen hittar du även ark för svarsblad och facit som kan skrivas ut lika lätt och senare underlätta vid rättning och korande av vinnare.