Home / Hus till salu skärgården

Silja tallink helsinki - Hus till salu skärgården

hus till salu skärgården

med naturskön tomt i strålande. Välvårdad enplansvilla för permanent eller fritid i havsnära och omtyckta Skeppsvik. Storstuga med kök renoverat -04. Trevlig bostadsrätt med goda hyresintäkter och ett naturskönt

läge i populär stugby. Charmigt äldre möter modernt i form. Oavsett uppdragens storlek, lägger vi ned ett stort engagemang för att er försäljning ska gå så smidigt som möjligt och för att överträffa era förväntningar. Varmt välkomna till Skutvägen 11 och detta charmiga fritidshus med ett skyddat och havsnära läge på natursköna Kebal! Då är detta stället för dig! Välkommen till ett välvårdat enplanshus för både fritid -och permanentboende. Styrsöbolaget trafikerar regelbundet från Saltholmen till de större öarna. Fritidshus med äldre stil och standard, fint läge vid vägs ende och åkrar intill. Charmigt hus och tillhörande lada vid Väddövikens utlopp. Det har varit. Välkomna till Sjöbacka såg, här finner ni en lugn sommaridyll mellan Norrbysjön och Göta Kanal. Öarna erbjuder vacker och unik havsmiljö i Göteborgs skärgård med salta bad och vackra utsiktsplatser över havet. Alla har de det gemensamt, att de har en unik historia. Strax utanför Motala ligger detta mysiga sommartorp. Genomgående fina enstaviga ekparkettgolv och ljusa tapeter. Inga byggnader bara skog- och inägomarker. För att ta sig ut till öarna tar man båt från Saltholmen och öarna är således bilfria. Ca 70 m fridfullt boende för året runt bruk. Stor friköpt dasia damskor tomt med havsutsikt. I populära Västergarn på Gotlands västsida finner ni denna härligt lummiga tomt om 1898 kvm. Fint skärgårdshemman i den vackrast tänkbara av miljöer. På behagligt avstånd från fastlandet återfinnes denna synnerligen trivsamma skärgårdsidyll. Här erbjuds ett trivsamt hus. Vackert beläget fritidshus med kort väg ner till fina badklippor i sjön Stora. Vinterbonat fritidshus med sjöutsikt på Framvägen i Östa. Köpa eller sälja bostad i Södra Skärgården? Lågt i tak i den gamla delen som är från 1700-talet. Strålande sol på vackra Ålön. Detta är möjligt tack vare de goda kommunikationerna till Göteborg samt den utbyggda servicen som finns på öarna. Skogen som närmsta granne på en av områdets större tomter. Här är torpet du letat efter med ljus och lykta och där du i år kan få fira midsommar med släk.

Ordbok på nätet Hus till salu skärgården

Skog och lantbruksfastighet i utkanten av samhället i Sollebrunn. Haga 76 m, stugan är byggd runt 1970 och. Idag, en sommardröm belägen i lugn och vacker hus till salu skärgården miljö med utsikt över Vänern och naturen. Fastigheten ligger på Stora Strängen och läget är enastående och utsikten förstklassig 3 rok på arrendetomt, flera av öarna har gästhamnar och sommartid är öarna populära utflyktsmål. En vacker grosshandlarvilla belägen på en sydostsluttande sjötomt med egen brygga och vacker utsikt över en lugn och skyddad vik intill Blidösund.

Fritidshus till salu på Hemnet i Stockholms län.Söker du lugnet som du får på den här soldränkta terrassen, nära hav och sjö, i ett hus som har nya moderna faciliteter, då är detta absolut det.


Nyare carport med gästrum, tullinge Riksten 132, välkommen restaurang till ett välskött fritidshus i populära Läjet. Helkaklat badrum, tomt 1 404, klassisk Rosla, nya. Här kan du koppla av ifrå. Vedspis och på alla sätt ett helt underbart torp. Huvudbyggnaden erbjuder två sovrum, mäklartipset, högt och fint läge med viss sjöutsikt och gångavstånd till res.

Charmigt torp i två plan med fungerande kakelugn och vedspis!55 med 2 rum och kök.Stor, arrenderad tomt i skogskanten med utsikt mot åkrar och fält.