Home / Gravidfotografering

Julklapp föräldrar, Gravidfotografering, Opus bilprovning kampanjkod

gravidfotografering

sånt vill jag tipsa om en instickare. Kanske något för er som gillar japansk pop/rock feel-good musik! Billigt var det också! Nu är det ingen knöl, han är

bara väldigt öm men tar det försiktigt ändå. Det var nog tack vare min pappa som jag upptäckte Kent. Fast busa är ju inte hans grej direkt. Det ska skrivas en opposition men det gör en annan tjej så jag behöver bara komma med synpunkter senare i veckan. Vi stod ute så han kunde äta gräs samtidigt, tror ni han gjorde det eller? Hur hade ni gjort? Sedan åkte vi allihopa, jag, Frida, Helen och Gustav runt till andra sidan och hem till en kvinna som hade två nordsvenskar och tidigare haft dom i deras stall innan de byggde eget. Om man måste välja ut några höjdpunkter: Ramm4, Hallelujah, Zerstören, Mein Herz Brennt, Stripped och Sonne. Fick ropa till chauffören som glömde stanna när jag plingat. Serstök ville inte alls gå hem sen, men Guffi kunde inte alls stå och vänta. Vissa gånger gick det jättebra och andra gånger spände han sig. Så det blev alltså tömkörning med halsförlängaren för första gången. Det är ju såhär att jag ska till Bråvalla Festival nu i juni då Rammstein ska spela and you know me, i just have to be there. De hade tydligen stängt av den sidan så folk kunde inte komma in från höger sidan (utan det var endast till för utgång när konserten var över) vilket resulterade i glesare med folk och en lycklig Moa som taggade sönder! Och hon har ju bara gjort det en gång tidigare så man kan ju inte kräva allt för mycket. Jag ska klämma lite försiktigt på ryggen idag och se om han reagerar, annars ska jag försöka mig på lite ridning i skogen. Klämde på ryggen och han reagerade inte mer än längst ner på manen. (Berlin och Leipzig-spelningarna är fortfarande oslagbara). Igår stod fina syskonen Elias och Emina framför kameran. Tänkte också på hur jag själv gjorde och att inte bli hård i handen, eftersom Guffi var lite hård i munnen så behövdes det av mig att inte också bli det. Tog fram bio-skinet för att smörja. Gjorde iordning Guffi och gick ut själv.

Gravidfotografering: Öppettider göteborg nordstan

Fick en känsla av att ångest Emil faktiskt skulle kunna tänka sig att stå framför kameran tidigare ikväll så testade. Pappa och lena beslutar oss för att gå åt höger och försöka hitta åt något bättre. Fast han hoppade lite dåligt, tänkte att det skulle bli lite härligt bling bling i bakgrunden av paljetterna men nja. Guffi var pigg och fick gå lös en stund. Hell Yeah Norrtälje, det var inte lätt alltid, men tillslut så gick det ganska bra. En nästintill pricksäker och perfekt setlist enligt mig men om jag måste välja ut fyra favoriter så var det nog.


Han fick som han vill fast han satt fondue vasastan fast i grimskaftet och vi virrade runt ett tag. Tävling hos Dustin Home 13, han drar nästan på sig täcket själv. Sedan var det min tur, försökte hitta lite fina detaljer i naturen som kanske kunde pigga upp och tycker nog att jag lyckades. Många av de hästar man hanterat genom året kan ju ha vuxit upp i liten flock också. Han bara står där, fast vad vet jag, guffi könssjukdom som kliar fick mumsa på sin mat och jag smörjde in honom lite snabbt eftersom det mesta antagligen försvunnit i regnet. Klev undan och höjde ryggen, guffi ville inte alls, gick lite snabbare i dag än sist.

I lördags så bevittnade jag och Emil den allra sista konserten, tillsammans med trettioåttatusentrehundra likasinnade människor, som alla var där för samma sak, för att ta avsked.Nu har jag laddat ner den och ska prova imorgon hur den fungerar.Vårat internet försvann i tisdags och återfann sig inte förän idag.