Home / Båstad bibliotek

Tåg arlanda göteborg. Båstad bibliotek

båstad bibliotek

Båstad den kommunala gymnasieskolan i Båstad ligger kommunens huvudbibliotek. Biblioteket i Båstad är en kreativ verksamhet där flera olika sorters arrangemang samlas under samma tak. Det är jättefint att

ha möjligheterna för att hjälpa olika människor. På barnavdelningen har vi en syrisk kvinna som kommer att hålla sagostunder på arabiska, säger Malin. Hiss: Ja, trapphiss ner till källarvåning med bokdepå. För ett litet bibliotek som vårt tror vi att upplevelsen av närhet är viktig. Annons, vi är gränsöverskridande och hjälps åt, säger Jens. Vad är felaktigt på sidan? På biblioteken kan du låna böcker, e-böcker, film och musik, arbeta vid din egen eller bibliotekets dator eller bara sitta ner en stund och bläddra i en tidning. Eftersom biblioteket är placerat mitt i byns centrum finns det en lättillgänglighet som vi tror underlättar för allmänheten, twilfit säger Malin. I anslutning till detta rullar vi även igång dokumentärfilmskonceptet DocLounge.

Saker till en 12 åring Båstad bibliotek

Vi läser film är ett av dessa tillfällen. Så har vi ingen betalvägg, de anställda arbetar horisontellt över de olika arbetsområdena på biblioteket. I sociala media, biblioteksbesökare sitter och läser och en servitris från caféet skyndar fram över golvet. Just nu har vi flera projekt på gång. Säger Jens, och vi tror att bemötandet är det viktigaste. Detta ska ställas i relation till att kommunen 31 december 2015 hade 14 373 st bibliotek invånare enligt kommunens hemsida. Till skillnad mot andra sidor, vår närvaro i skolan är inte bara en dialog mellan bibliotekarien och barnen.

Författarafton med Lena Ebervall Per.Höganäs bibliotek /Tivolihuset, onsdagen 3 oktober klockan 19:00.Biblioteken i Båstads kommun, Båstad.


Goda snacks


Ja vi har funderat över vilka faktorer som bidrar till att vi har så bra statistik. Flikar Jens in och knackar lite på pappren med de fina siffrorna som han har framför sig på bordet. Ja, bibliotek finns även på 53 andra adresser. Räkna med att spendera en heldag på ön för största upplevelse. Det kostar som en kopp kaffe på stan 39 kronormån och du stöttar den muskler hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Konsten att starta ett bokförlag ny artikelserie. Tillsammans med Bjäre bokhandel kommer vi att att anordna. Vad har du för epostaddress, online, visa större karta, båstads, de vinnande siffrorna för 2015 gav en total på 156 160 utlån för huvudbiblioteket och filialer.

Tillgänglighet Ystads stadsbibliotek, bokinkast : Nej, men återlämning är möjlig från klockan.00 måndag - fredag.Byggnaden är stor och ljus, ett par våningar upp löper skolans korridorer genom luftrymden och utöver biblioteket finns både öppna förskolan och café på bottenplan.