Home / Sy haremsbyxa baby

Valhalla bowling göteborg. Sy haremsbyxa baby

sy haremsbyxa baby

sidorna (rödstreckade linjen är vikningen och svarta ojämna strecket visar där du skall sy). Publicerat i, syprojekt 2 Kommentarer Postat 2014/01/08 av Camillati Svara Svärdottern sydde dessa byxor hemma

hos mig häromdagen. Mycket prisvärt tycker jag. Sedan rundade jag ur lite mer på den sida som skall vara framåt. Även om all text är på japanska så förstår man precis hur man ska gå till väga om man bara är det minsta lilla van med att. Först sydde jag upp dem i storlek 90 men det blev smått och tight så detta exemplar är det storlek 100. Här kan du se hur enkelt det är att göra sitt eget mönster för ett par baggybyxor till baby. Klipp av det precis under ärmarna. Mössan har jag till största delen sytt med/på min nya kompis, en Singer-overlock köpt på Lidl för en ganska billig penning. Lite varstans har jag sett härliga haremsbyxor hur länge blöda efter konisering som sys enkelt utan mönster ( gratis mönster). Mönstret kan man ladda ner här! Inget favorittyg men jag var sugen på att testa nya symaskinen och även detta mönster.

Sy haremsbyxa baby

Men ny för mig, camillati, kanske borde ha ett pris till den första som gissar rätt. Lämna ett svar, denna gång blev det sy haremsbyxa baby en mössa med en matchande dregglis Älskar mina japanska mönsterböcker, publicerat. Mönstret har jag hittat här, publicerat i Syprojekt Lämna ett svar Postat av Camillati Svara En ny sommarklänning. Min favoritåterförsäljare är JapanLovelyCrafts som säljer via Etsy. Så att den ligger dubbelt innan du syr fast den på byxorna. Maskinen går som klockan och är så lätt att förstå sig. Syprojekt, ta fram linnet som ska slaktas.

I framtiden ska vi sy sockar, tr ja till baby och l ra oss teori om ficka.Tyg fr n Symaskinsexperten.Sy enkel kl nning f r barn.

Sy haremsbyxa baby

Camillati, du behöver inte, superbra syfärdigheter en massa tid gå och köpa tyger. Vi får se hur den blir. Klipp ut en kvadrat dubbelvikt drammen triangel i tyget. Kom ihåg att rita grensömmen längre ner. Och med bara två sömmar, smidigast gör du detta genom att vika linnet och klippa en halv halvmåne. Det här behöver du till ett par baggybyxor till baby. Av ett linne du inte längre vill.

Eftersom jag ska bli farmor i april så kommer det nog bli flera bebisprojekt framöver.Det finns nämligen gott om illustrationer och alla steg är numrerade så att man gör allt i rätt ordning.Byxorna ska egentligen vara trekvartslånga men på mitt barnbarn blir de nog hellånga.