Home / Svider i slidan vid samlag

Frisyr lång lugg. Svider i slidan vid samlag

svider i slidan vid samlag

vulvamottagning. Slidtabletter och slidkapslar, som du för in i slidan med hjälp av en införare. Om du inte behandlar vestibulit kan du på lång sikt få problem i ett

allt större område, och det kan göra ont att använda trånga trosor eller byxor. Det är ovanligt att en svampinfektion överförs vid sex från slida till penis, från slida till slida eller från penis till penis. Om du har fått en repa på din hud, var som helst amningslinne på huden, vet du också hur det kan svida och ge en varm, skärande känsla. Det kan även vara så att du har fått urinvägsinfektion vilket gör det svårt att kissa på grund av smärta. Hen undersöker slidöppningen och blygdläpparna eller penisen och pungen. Sveda när man ska kissa samt flytningar från urinrör och slida. Du kan läsa mer om herpes här. Det kan också torka ut slemhinnorna i slidan och göra dem sköra. Vissa får också feber och svullna lymfkörtlar i ljumskarna.

Du kan läsa gym mer om symptom samt behandling och prevention av klamydia här. Hur blir jag av med svamp i underlivet. Men ibland förändras flytningarna inte av att du har svamp.

Jula -Louise Vladár,.D.


Tvätta underlivet med en olja som finns på ett apotek. Till exempel en tampong, sveda och en grågulaktig, orsaker. Efter det undersöker hen var det gör ont genom att försiktigt trycka en bomullspinne mot olika delar av slemhinnorna. Till exempel ppiller eller hormonspiral kan du göra en paus och prova något annat sätt att skydda dig. Läkaren ställer diagnosen vestibulit om du har ett eller flera av dessa visby symtom. Mer om Bakteriell vaginos kan du läsa.

Läs mer om gonorré här.Blygdläpparna kan bli röda, svullna och kännas ömma.