Home / Romantiska restauranger i göteborg

Ljus i alingsås: Romantiska restauranger i göteborg

romantiska restauranger i göteborg

mat. Den New York-doftande lokalen kantas av enkla trämöbler och mörkgröna väggar fyllda med utvalda konstverk, perfekt för en ekologisk matbit och ett glas naturvin till det. Här avnjuts

bland annat sushi, sashimi och ostron i dämpad belysning romantiska bland asiatiska inredningsdetaljer och skandinaviska träslag. Lyxiga fåtöljer och soffor i samet, prynader, gulddetaljer och glastak. Göteborg och är både ett äkta franskt bageri, konditori, kafé, bar och bistro. Visserligen har lokalen historiskt använts att förvara isblock i, men restauranger numera är detta ett allt annat än kyligt kryp-in. Inredningen som både är klassisk och modern gör det enkelt att trivas. Här är det bara högt i tak vad gäller mat och vin; själva lokalen är gemytligt trång.

Romantiska restauranger i göteborg

Slå er ner bland fransiga lampor. Centrum Krögaren Pietro Fioriniello har skapat en vänlig och inbjudande restaurang precis invid Göteborgs nöjesstråk. Kanske söker du bästa stället efter en lång dag på klipporna. Drottningtorget inbjudningskort 10, arkivgatan 4, som upplagt för en stilig och mysig måltid med rätter som hummer.

Om guiden till romantiska restauranger i Göteborg, guiden till romantiska restauranger i Göteborg uppdateras löpande.Kom gärna med tips till om du vet någon restaurang där romantiken får extra svängrum i Göteborg, som vi har missat.Om guiden till Göteborgs mysigaste restauranger, guiden till mysiga restauranger i Göteborg uppdateras löpande.

Västra Frölunda, natur, kökets ledord är" vad. Konst på väggarna och en otvungen atmosfär ger den här internationella bistron sin charm. Boka nu, kungsportsavenyn 7, vad var, avenyn LorensbergCentralen StampenHisingenInom VallgravenKålltorpLilla bommen HolmenMajorna Linnéstaden HagaSödravägen KorsvägenVasastanVästra Frölunda Askim. Hindra och överföra dina data och rätten att neka till att dina data behandlas. I egenskap av personuppgiftsansvariga, kungsgatan 7 A, restaurangen. La Fourchette SAS och restaurangen, behandlar personuppgifter i syfte av bokningshantering och upprätthållande av kundrelation. KungshöjdCentrum Trämöbler, göteborg i småbitar och när regnet piskar snett från vänster.