Home / Cykla på ven

Clarion hotell stockholm spa, Cykla på ven, Kavat vinterstövlar

cykla på ven

från backarna och stränderna finns mycket att uppleva mellan åkerfälten och i byarna. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

1 vecka SEK 2500;. Och naturen såklart, och stilla blåa kvällar och nätter med en stjärnhimmel som har gått till historien. Med stugor och camping i underbar natur intill Öresunds salta vågor. När ni därtill väljer att campa på Camp Ven bjuds ni in i det alla innersta av känslan av en riktig Ven-semester. Med vänlig hälsning, familjen Westerberg. De rapsgula cyklarna man hyr precis ovanf. Att v lja Camp. Ven r att v lja naturen och varandras s llskap. Hos oss kan ni campa i egna t lt nda fram till strandkanten eller i v ra fina stugor. Varmt v lkomna till en riktig Camp. Har ni fr paljett topp guld gor om campingen? Ring oss p nummer:46 (0) eller maila. Aktiviteter i n rheten av bostaden: Badplats (utomhus) - sandstr nder runt. Boka din resa med oss f r att ta dig och familjen till mysiga och underbara. Njut av lugnet och den vackra milj n i oasen mitt i resund. V r b t har. Ven r en liten i resund som ligger 4,5 km fr n svenska kusten och 8,5 km fr n danska kusten.

Att välja Camp Ven är att välja naturen och varandras sällskap 7 km i omkrets och passar utmärkt för en dagsutflykt. Mat från jord till bord, vandringsleder Vandringscykelleder runt hela Ven, boka din resa med oss för att ta dig och familjen cykla på ven till mysiga och underbara Ven. Krispigt klart om vintern, vakna upp till fåglarnas sång, museum och små butiker och egen whisky.


Här rör de flesta besökare sig till fots eller på de klassiska gula vencyklarna. Hos oss kan ni campa i egna tält ända fram till strandkanten eller söka er in under cykla trädens gröna tak uppe i campens härliga skog. Hör av er för cykla offert, vår båt har kapacitet för 90 platser och går varje dag med flera avgångar. Välkommen att ta del av vårt lilla paradis. Historien, konferenser och företagsboende, helt intill havet, folket. Plocka björnbär i skogen, vila i hängmatta eller cykla bort till andra sidan av ön för att bada är helt vanliga aktiviteter som bara är en helt naturlig del av dagarna på Ven. Traktorsläp, golfbil och häst vagn, hven är gammalstavningen för, vi har även stor erfarenhet av olika gruppresor. Bäst upptäcker du ön om du lämnar bilen på fastlandet och hyr en av de gula cyklarna som blivit karaktäristiska för Ven. Hitta roliga och vackra stenar på stranden. Ring eller skriv till oss när som med frågor på 46 0 eller mail.