Home / Chattsida sverige

Roliga party lekar - Chattsida sverige

chattsida sverige

kostnadsfritt och har öppet varje dag. Läs om sjukdomar och andras berättelser, chatta eller diskutera i forumet. Registrera dig som medlem idag och börja ta del av

de tjänster som vi har att erbjuda och träffa trevliga människor från hela landet redan idag! OBS: Bara för att en tjänst skyltar med ordet "kryptering" kan du inte vara säker på att leverantören inte kan ta del av dina meddelanden. Det finns en avdelning speciellt för unga som heter Unga Boj. Unga i sorg Unga i sorg finns för dig som förlorat någon anhörig genom självmord. Du kan kontakta Hjälplinjen för egen del eller om du oroar sig för någon annan. På Pegasus hemsida kan du hitta massor med bra information och de har också en avdelning för yrkesverksamma. Stöd online, stöd online är en chatt för dig som haft sex mot ersättning eller.ex. Inte ens det företag som tillhandahåller själva krypteringstjänsten har någon in syn i ditt privata chatt-liv. Volontärerna på Kyrkans jourtjänst lyssnar och stöttar dygnet runt över telefon. Här kan du kan chatta och få kontakt via mail. Al-anon och Al-anon för unga, /Alateen Alanon är en gemenskap för dig som är anhörig till en alkoholist eller missbrukare. Det går att både ringa och skriva till Hjälplinjen, men också söka efter annat stöd i deras länksamling. Lyckligtvis har konsumenternas säkerhetstörst resulterat i ett ordentligt uppsving för chatt-appar med uppdrag att hemlighålla dina meddelanden. Org ACA (Adult Children of Alcoholics Anonymous) är en gemenskap för personer som vuxit upp i hem med problem, till exempel där någon varit missbrukare. Då får du prata med en präst som har tystnadsplikt. Helt anonymt, att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information.

Tatuerad pappa tröja Chattsida sverige

Transammans har samtalsgrupper för transpersoner och för anhöriga på flera orter i Sverige. Bli medlem, dina rättigheter handlar om dina behov. Vår chatt är ett utmärkt första steg för dig som är singel och sökande att komma i kontakt sjöstedt med våra tusentals andra användare. Hbtq och känner dig utsatt, aA under och AA för unga Anonyma alkoholister. Transammans, shedo Du kan mejla till shedo Self Harm and Eating Disorders Organisation angående ätstörningar och andra självskadebeteenden.

Chatta gratis med främlingar från Sverige och lär känna nya vänner - här fin ns både tjejer och killar.Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska.Chatta med andra singlar hos Mötesplatsen.

Chattsida sverige: Scandic centralen stockholm

00 kan du fråga efter jourhavande präst. Stockholms län På fredagar och lördagar. NA Anonyma narkomaner spa Anonyma narkomaner är en gemenskap för narkomaner som har slutat eller vill sluta med sitt missbruk.

Det går att chatta, blogga, maila och ta del av informationen som finns på sidan.Kyrkans jourtjänst, det spelar ingen roll vad du tror på eller om du är religiös över huvud taget.Jourhavande medmänniska m En jourtelefon som har öppet nattetid varje dag i veckan.