Home / Dejt restaurang stockholm

Kan man göra graviditetstest på kvällen, Dejt restaurang stockholm; Catering sisjön

dejt restaurang stockholm

bistro med blå sammetssoffor, udda trästolar och mysig atmosfär. Glenn Miller Café Tvättäkta jazzmys Stans främsta jazzhak funkar lika bra för riktiga jazzrävar som för romantiska par. Vi har

alltid obokningsbara platser i baren uppe, på uteserveringen eller i nyrenoverade nedervåningen, Under Barbro. Himlen, guide, första dejten kan vara en riktig nöt att knäcka. Gamla Orangeriet Lantligt och romantiskt Gör en romantisk utflykt till Bergianska trädgården och ta en fika eller liten lunch mitt i idyllen. Här hittar du restauranger, barer, caféer och nöjen som passar perfekt för en första dejt i Stockholm. Inled eller avsluta så klart med en långpromenad i omgivningarna. Aubergine, väletablerat, på Aubergine råder skön, avslappnad stämning oavsett veckodag. Andra guider du kanske är intresserad av: Något romantiskt. Vapiano är stort, stimmigt och modernt italienskt. Och det finns även galetter (matiga crepes) för alla smaker - från biff till haloumi. Vi har ett brett urval av vita viner gjorda på aromatiska druvor samt röda viner med mycket frukt och mjuka tanniner som passar bra till maten. Paris-chict, paret som suktar efter den där riktigt franska känslan ska bege sig till Roslagsgatan och Delphine Edouard, som drivs av två parisare. Här lär du få se fler förväntansfulla par sippa på en kopp te eller kaffe och äta bakelser i egna små soffgrupper. Marcus Samuelssons latinamerikanska, och väldigt sociala, koncept inne. Share food, delade rätter, uppmuntrar till att på ett socialt och avslappnat sätt njuta av utmärkta och läckra matupplevelser tillsammans. Dessutom kan vi erbjuda högkvalitativa teer som passar utomordentligt bra till den sydostasiatiska maten. En både ambitiös och opretentiös liten restaurang på Rådmansgatan som serverar amerikanska och internationella smaker i intim miljö. Konceptet är inspirerat av Costa Rica, Miami och New York och här är det avslappnat, urbant och innovativt. Sällskap upp till 5 personer bokas online. Maten är givetvis i fokus på Restaurang Farang, men utöver den erbjuder vi dig satinlakan även spännande, fräscha cocktails och en intressant öl- och vinlista.

Chaniakusten platanias Dejt restaurang stockholm

Litet och dejt restaurang stockholm intimt, vid full internetbokning, vill man inleda eller avrunda dejten med en drink går det utmärkt i baren 1889 Fast Fine Pizza. Dela på sydeuropeiska smårätter, det är bara att beställa in lite tacos och andra tex mexingredienser vid disken och plocka upp när maten är klar. Allt serverat i en avkopplande och chic atmosfär med en varmt välkomnande service.

Vetekatten Singlarnas caféfavorit Konditoriklassikern Vetekatten är enligt singlarna Stockholms mest dejtvänliga café enligt. Lokalen är inredd helt i trä och menyn består bland annat av ambitiösa små och mellanrätter med sydeuropeiska influenser perfekta att dela. Våra rätter har en stor smakvariation och behöver marstrand spa behandlingar drycker som klarar av att matcha de asiatiska tonerna. Dessutom finns det alltid åtta dropin platser att tillgå. Var ska man ses À la Crêpe Charmig dejt med franska lantvibbar Glöm fine dining. På Gamla Orangeriet serveras hemmagjorda bakverk och enklare. Swing by Golfbaren i Vasastan har ambitiösa banor och en restaurang där de serverar allt från lobster roll till hot dog.

Vad ska man göra?Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.